Νέος όμορφος χώρος παιχνιδιού και αναψυχής στην Πύλη Δερβενοχωρίων

Η Δημοτική αρχή παραδίδει ακόμη ένα νέο, όμορφο, ασφαλή και πιστοποιημένο χώρο στην Κοινότητα Πύλης Δερβενοχωρίων.

Στη διάθεση των δημοτών βρίσκεται η νέα παιδική χαρά στην κοινότητα Πύλης.

Ο χώρος αναψυχής των παιδιών που ολοκληρώθηκε έρχεται να καλύψει ένα έλλειμμα πολλών ετών για την κοινότητα Πύλης. Πρόκειται για μια νέα Παιδική Χαρά, έναν νέο χώρο-πρότυπο, όπισθεν του Δημοτικού Καταστήματος, όπου οι νεαροί δημότες μας θα μπορούν να χαίρονται το παιχνίδι με ασφάλεια καθώς και οι γονείς – συνοδοί τους να νιώθουν ασφαλείς και να έχουν τη δυνατότητα χαλάρωσης μέσα σε ένα νέο κι όμορφο περιβάλλον. Ο νέος χώρος ψυχαγωγίας διαθέτει σύγχρονο, ασφαλή και πιστοποιημένο εξοπλισμό, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές που απαιτούνται, όπως: ελαστικό δάπεδο ασφαλείας, κυβόλιθους και πλάκες, νέα μεταλλική περίφραξη, χώρους πρασίνου, φωτιστικά, παγκάκια, κάδους και παιχνίδια.

Το συγκεκριμένο έργο εντάσσεται στο έργο με τίτλο «Κατασκευή και επισκευή παιδικών χαρών στο Δήμο Τανάγρας», συνολικού προϋπολογισμού που ξεπερνάει τις 500.000€ με χρηματοδότηση, που προέρχεται από δημοτικούς πόρους και από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ.

Ο Δήμαρχος Βασίλης Περγάλιας δηλώνει ότι «Ολοκληρώθηκε ακόμη ένα έργο που αφορά την περιοχή των Δερβενοχωρίων και ειδικά την κοινότητα της Πύλης. Παραδόθηκε η νέα παιδική χαρά σε ένα χώρο ασφαλή και αισθητικά όμορφο για τα παιδιά μας και τους γονείς τους. Η Δημοτική Αρχή μιλά με έργα και μόνο με έργα. Συνεχίζουμε δυναμικά με έργο και παρεμβάσεις που διευκολύνουν την καθημερινότητα των συνδημοτών μας».

Σχετικά